OVER GML

GML ESTATE

sinds 1990

GML Estate is - reeds meer dan 30 jaar - een betrouwbare familiale projectontwikkelaar en investeerder gespecialiseerd in de ontwikkeling en beheer van residentiële en commerciële projecten.

 

Samen met onze partners gaan we, binnen afgesproken timing en budget, voor het afleveren van kwalitatief en hoogwaardige projecten.

 

We combineren een unieke locatie met een tijdloze architectuur waarbij we de beleving voor de toekomstige bewoners en gebruikers centraal stellen. Deze beleving in combinatie met kwalitatieve materialen en de integratie van de laatste technieken, dragen bij aan het duurzame karakter van onze projecten en de langetermijnstrategie van ons bedrijf.

Rapidpark Bertem

VISIE

GML ESTATE

WOONKWALITEIT
Elk project ligt ingebed in een groen weefsel met optimale bereikbaarheid (auto, openbaar vervoer, fiets) en in de nabijheid van essentiële winkels en scholen. Architecturaal streven we naar een tijdloos design waarbij we alle aandacht richten op een unieke woonervaring voor de bewoner.

KLANTGERICHTHEID
De toekomstige eigenaar en bewoner staan centraal. Gedurende het volledige bouwproces begeleiden wij onze klanten van A tot Z. Wij zijn een betrouwbare partner en houden ons aan de vooropgestelde timing en budget. Dankzij onze strikte opvolging kunnen onze klanten rekenen op een vlot proces.

DUURZAAMHEID

Standaard gebruiken wij hoogwaardige materialen doorheen het volledige bouwproces. Wij integreren steeds duurzame en energiezuinige technieken. Zo kunnen onze klanten ook in de jaren die komen de onderhouds- en energiekosten onder controle houden en dragen we ons steentje bij in de huidige contexten rond ecologisch wonen. Hiermee bevestigen we wederom ons langetermijndenken.

DAMMEPARK
Rapidpark Bertem

GML ESTATE NV

 

Pontstraat 23

9831 Deurle (B)

+32 9 333 9000

info@gml-estate.com

  • LinkedIn