top of page

Over GML ESTATE

Ontwikkelen met visie,

sinds 1990

In 1990 legden we de eerste steen van GML ESTATE. Intussen staan we bekend als betrouwbare familiale projectontwikkelaar en investeerder met meer dan 30 jaar ervaring. Onze focus ligt op kwaliteit, duurzaamheid en onze klanten.
 

Persoonlijke begeleiding voor residentieel en bedrijfsvastgoed. Kwalitatief hoogwaardige projecten opleveren binnen de afgesproken tijds- en budgetlimieten: daar streven we samen met onze partners elke dag naar. Onze gedreven en dynamische aanpak is hierbij doorslaggevend.
 

Ons hechte team onderscheidt zich door hun persoonlijke begeleiding, diepgaande ervaring en grondige expertise. Zo realiseren we vooruitstrevende projecten in België en daarbuiten.

Rapidpark, Bertem

Onze visie

Dammepark, Roeselare

Kwaliteitsvol wonen

Wordt dit een goede plek om te wonen of te werken? Dat is de focus in elk project. We integreren onze gebouwen in een groene omgeving en garanderen een goede bereikbaarheid per auto, openbaar vervoer en fiets. Een tijdloos design creëert een unieke woonervaring. 

Klantgerichtheid

In elke ontwikkeling zijn de wensen en behoeften van de toekomstige eigenaars en bewoners ons kompas. Daarom begeleiden we je tijdens het hele bouwproces van het begin tot het einde, en houden we ons aan de afgesproken timing en budget.

Rapidpark, Bertem
NIKO HOME CONTROL, GML

Duurzaamheid

Het gebruik van hoogwaardige materialen en duurzame, energiezuinige technieken vinden wij vanzelfsprekend. Zo blijf je genieten van lagere onderhouds- en energiekosten, en dragen we bij aan de toekomst van wonen en werken.

bottom of page