top of page

OVER GML

GML ESTATE

sinds 1990

GML Estate is een betrouwbare familiale projectontwikkelaar en investeerder met meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van residentiële en commerciële projecten.

 

Samen met onze partners streven we naar kwalitatief hoogwaardige projecten binnen afgesproken tijds- en budgetlimieten.

 

Onze unieke locaties worden gecombineerd met tijdloze architectuur, waarbij de beleving van toekomstige bewoners en gebruikers centraal staat. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen en de integratie van de nieuwste technieken, dragen onze projecten bij aan duurzaamheid en onze langetermijnstrategie.

Rapidpark II Small.jpg

VISIE

GML ESTATE

WOONKWALITEIT
De kwaliteit van wonen is een belangrijke factor in elk project. Wij streven ernaar om onze projecten te integreren in een groene omgeving met een optimale bereikbaarheid per auto, openbaar vervoer en fiets. Daarnaast zijn essentiële winkels en scholen in de nabijheid. Ons architectonische doel is een tijdloos design, waarbij we ons richten op het creëren van een unieke woonervaring voor de bewoners.

KLANTGERICHTHEID
De wensen en behoeften van de toekomstige eigenaar en bewoner staan bij ons centraal. Tijdens het volledige bouwproces begeleiden wij onze klanten van begin tot eind, waarbij wij een betrouwbare partner zijn en ons aan de afgesproken timing en budget houden. Dankzij onze strikte opvolging garanderen wij een efficiënt bouwproces voor onze klanten.

DUURZAAMHEID

Wij gebruiken standaard hoogwaardige materialen en integreren duurzame en energiezuinige technieken in onze projecten. Hierdoor kunnen onze klanten de onderhouds- en energiekosten op de lange termijn onder controle houden en dragen wij bij aan de huidige context van ecologisch wonen. Ons streven is altijd op lange termijn te denken en te handelen.

Dammepark II Small.jpg
Rapidpark III Small.jpg
bottom of page