OVER ONS

GML ESTATE

sinds 1990

GML Estate is - reeds meer dan 30 jaar - een betrouwbare Belgische projectontwikkelaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van residentiële en commerciële projecten.
 

Samen met onze partners gaan we, binnen afgesproken timing en budget, voor het afleveren van kwaliteitsvol en hoogwaardig afgewerkte nieuwbouw. 

We combineren een unieke locatie met een tijdloze architectuur waarbij we de beleving van de toekomstige eigenaren centraal stellen. Mede door integratie van duurzame materialen en technieken realiseren we toekomstbestendig nieuwbouw waar u zich echt GOED voelt.

Rapidpark Bertem

VISIE

GML ESTATE

WOONKWALITEIT
Elk project ligt ingebed in een groen weefsel met optimale bereikbaarheid (auto, openbaar vervoer, fiets) en in de nabijheid van winkels, scholen ed. Architecturaal streven we naar een tijdloos design waarbij we alle aandacht richten op een unieke woonervaring voor de bewoner.

KLANTGERICHTHEID
Het resultaat moet voldoen aan uw verwachtingen. Bij ons staat u centraal. Gedurende het volledige bouwproces van uw nieuwbouwwoning begeleiden wij u van A tot Z.   Wij houden ons aan de timing en budget. Dankzij onze strikte opvolging van uw nieuwbouw kan u rekenen op een vlot bouwproces.

DUURZAAMHEID
Standaard gebruiken wij hoogwaardige materialen doorheen het volledige bouwproces. Wij integreren in al onze nieuwbouw duurzame en energiezuinige technieken. Zo houdt u tijdens de gebruiksfase de onderhouds- en energiekosten aanzienlijk onder controle.

Quality above, we guide you all the way ook binnen onze residentiële nieuwbouwprojecten.

Dammepark Roeselare
Rapidpark Bertem

CONTACT

GML ESTATE NV

Pontstraat 23

9831 Deurle (B)

T: +32 9 333 9000

E: info@gml-estate.com

© 2020 GML ESTATE NV