top of page
RAPIDPARK
CAMPUS, Detva

Realisaties in

residentieel en bedrijfsvastgoed

In deze realisaties wordt intussen gewoond en gewerkt. Laat je inspireren door onze commerciële en residentiële ontwikkelingen.

Realisaties

Leiepark, Sint-Martens-Latem

Leiepark

Leiepark in Sint-Martens-Latem is een uniek woonerf, waar karaktervolle rode gebouwen de authenticiteit van de gemeente benadrukken. Ingebed in het groen en langs de Leie biedt het een balans tussen privacy, rust en gemeenschapszin. De tijdloze, duurzaam gebouwde huizen, uitgerust met moderne technieken, lijken al decennia te staan, maar zijn klaar voor de toekomst.

Dammehoek

Dammehoek in Roeselare is een kleinschalig nieuwbouwproject dat bestaat uit 10 appartementen, elk met ruime terrassen die een optimaal gebruik van ruimte en licht garanderen. In dit unieke wooncomplex ligt de nadruk op natuur en duurzaam wonen, waardoor het naadloos aansluit bij de moderne woonwensen. Het is een plek waar comfort en milieuvriendelijkheid samenkomen, een thuis gebouwd voor de toekomst.s

Dammehoek, Roeselare
Ryhovepark, Gent

Ryhovepark

Ryhovepark in Gent combineert groen en rust met stadsleven, ideaal voor jonge gezinnen. Dit duurzame nieuwbouwproject focust op sociale cohesie door slimme indeling en minimale verharding. De kwaliteit van het project wordt bepaald door het gemeenschapsgevoel en aandacht voor duurzaamheid en natuur, wat het een gewilde woonplek maakt.

Village Economique

Village Économique in Montataire, Frankrijk, is een bruisende hub getransformeerd uit een eerder leegstaand gebouw, met meer dan 65 huurders in zowel ateliers als kantoren. De diversiteit aan bedrijfsactiviteiten en de synergie onder één dak maken het een dynamische plek voor zowel startende ondernemingen als gevestigde bedrijven.

Verkocht in 2023 aan een gerenommeerde Belgische institutionele investeerder.

Village Economique, Montataire
The Campus, Detva

The Campus

De Campus, strategisch gelegen in het hart van Slowakije, is niet alleen een centrum van innovatie maar ook een bewezen succes in de vastgoedmarkt. De verhuurde gebouwen omvatten circa 25.000 m² aan ruimte, aangepast aan de behoeften van de gebruikers. Deze hoogwaardige gebouwen weerspiegelen een toewijding aan kwaliteit en efficiëntie, waardoor de campus een begeerde locatie blijft voor toonaangevende bedrijven.

bottom of page