top of page
Dammepark II Small.jpg

Projecten in vastgoed, brownfields en reconversie

Onze medewerkers coördineren verschillende werven waarbij het gebruik van hoogwaardige materialen en energie-efficiëntie centraal staan.

Projecten

RAPIDPARK
Rapidpark, Bertem

Rapidpark is een nieuw, ecologisch project vlakbij Leuven, gelegen in het rustige Bertem. Het combineert de levendigheid van de stad met de knusheid van het platteland en legt de nadruk op groenbeleving. De duurzame architectuur zorgt voor privacy en gemak, met winkels op loopafstand. Door gebruik van moderne technologieën zoals geothermie en zonnepanelen worden de verbruikskosten sterk gereduceerd. Wonen in Rapidpark betekent wonen in een oase van rust met alle moderne voorzieningen.

Dammepark in Roeselare combineert groen wonen met moderne architectuur in een park van 2 hectare. Het project biedt bijna energieneutrale (BEN) woningen en appartementen, met doordachte indelingen voor optimale lichtinval. Gelegen op slechts 5 minuten van het centrum, met belangrijke winkels op loopafstand, staat Dammepark voor ecologisch en comfortabel wonen in een dynamische, groene omgeving.

Dammepark, Roeselare
Dammepark
Molendijkhof.jpg

In het rustige midden tussen Brussel en Gent vind je negen nieuwbouwappartementen en -duplexen in een charmante residentie. Door het gebruik van innovatieve technieken en duurzame materialen, is ieder appartement bijna-energieneutraal (BEN). 

Met een overvloed aan natuurlijke lichtinval, zuidgerichte tuinen en terrassen, een ruime parkeergarage met berging en een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling, heeft Molendijkhof alle voordelen van een vrijstaande woning, zonder de lasten. 

Molendijkhof

In Bonheiden ontwikkelen we een nieuwbouw sporthal voor de tennis- en padelclub Kromveld, compleet met twee indoor padelbanen. Met de laatste technieken voor optimale ventilatie en energieverbruik, staat duurzaamheid centraal in dit project. De faciliteiten beloven een moderne en energiezuinige aanvulling te zijn op de lokale sportcultuur.

KROMVELD, Bonheiden
Kromveld
Office 35

Office 35, Nazareth

Met unieke, inspirerende werkruimtes en uitstekende bereikbaarheid via de E17, herdefinieert Office 35 in Nazareth de woon- werkomgeving.

 

Office 35 is uitgerust met geavanceerde warmtepompen, efficiënte ventilatie en zonnepanelen.

 

De optimale balans tussen warmte en koelte, dankzij onze hoogwaardige, ecologische isolatie.

Office 35

The Campus, Slowakije

Campus Detva, centraal gelegen in Slowakije, biedt 100.000 m² verhuurbare ruimte voor productiebedrijven. De strategische locatie en aanpasbare faciliteiten trekken een hooggekwalificeerd personeelsbestand aan. Met een nadruk op energie-efficiëntie en duurzaamheid, vertegenwoordigt het een toekomstgerichte industriële locatie.

The Campus, Detva
Campus
Detvapark, Detva

Detvapark, Slowakije

Detvapark in Detva, Slowakije, is een toonbeeld van energiezuinig en duurzaam wonen. Dit unieke project biedt een reeks appartementen die zijn ontworpen met aandacht voor modern comfort, natuurlijk licht en hoogwaardige materialen. Gelegen op een strategische locatie dicht bij het centrum van Detva, combineert Detvapark gemakkelijke toegang tot stadsvoorzieningen met een groene levensstijl.

Detvapark

Village Crepy, Frankrijk

Village Crepy in Crépy-en-Valois, Frankrijk, staat aan de vooravond van een spannende transformatie met plannen voor een modern bedrijfsgebouwenpark. Het ontwerp zal zowel duurzaam als multifunctioneel zijn, om aan de diverse behoeften van de gebruikers te voldoen. Met een combinatie van innovatieve architectuur en ecologisch verantwoorde bouwpraktijken, belooft Village Crepy een toonaangevende zakelijke locatie te worden in de regio.

CREPY
Crepy
Zuidpolder, Antwerpen

Zuidpolder, Antwerpen

In Antwerpen ligt er een gebied met een mix van woningen, bedrijven, verlaten industrie en braakliggende, verontreinigde gronden. GML werkt daarom nauw samen met de stad en Vlaamse instanties om het een nieuwe toekomst te geven. Er zijn al schetsen en illustraties gemaakt om de potentiële transformatie van dit gebied te tonen. Het realiseren van deze visie vereist een Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) dat de ideeën formaliseert en de basis legt voor toekomstige vergunningen.

Zuidpolder

Station Park, Mancherster

Ontdek Station Park, een dynamische ontwikkeling die moderne, energiezuinige NET ZERO-woningen zal aanbieden. Het project omvat naast wonen ook een nieuw park en commerciële ruimtes, perfect voor duurzaam stedelijk leven. Strategisch gelegen naast het treinstation, zijn zowel het centrum van Manchester als het Rochdale Riverside winkelcentrum binnen enkele minuten bereikbaar. Station Park belooft een keerpunt te zijn in hoe wij denken over leefbaarheid en duurzaamheid.

GML ESTATE UK
Station Park
bottom of page