top of page
RAPIDPARK
KROMVELD, Bonheiden

Projecten in vastgoed, brownfields en reconversie

Onze medewerkers coördineren verschillende werven waarbij het gebruik van hoogwaardige materialen en energie-efficiëntie centraal staan.

Projecten

Rapidpark, Bertem

Rapidpark, Bertem

Rapidpark is een nieuw, ecologisch project vlakbij Leuven, gelegen in het rustige Bertem. Het combineert de levendigheid van de stad met de knusheid van het platteland en legt de nadruk op groenbeleving. De duurzame architectuur zorgt voor privacy en gemak, met winkels op loopafstand. Door gebruik van moderne technologieën zoals geothermie en zonnepanelen worden de verbruikskosten sterk gereduceerd. Wonen in Rapidpark betekent wonen in een oase van rust met alle moderne voorzieningen.

Dammepark, Roeselare

Dammepark in Roeselare combineert groen wonen met moderne architectuur in een park van 2 hectare. Het project biedt bijna energieneutrale (BEN) woningen en appartementen, met doordachte indelingen voor optimale lichtinval. Gelegen op slechts 5 minuten van het centrum, met belangrijke winkels op loopafstand, staat Dammepark voor ecologisch en comfortabel wonen in een dynamische, groene omgeving.

Dammepark, Roeselare
KROMVELD, Bonheiden

Kromveld, Bonheiden

In Bonheiden ontwikkelen we een nieuwbouw sporthal voor de tennis- en padelclub Kromveld, compleet met twee indoor padelbanen. Met de laatste technieken voor optimale ventilatie en energieverbruik, staat duurzaamheid centraal in dit project. De faciliteiten beloven een moderne en energiezuinige aanvulling te zijn op de lokale sportcultuur.

Teampark, Roeselare

Teampark in Roeselare bestaat uit vier energiezuinige bedrijfsgebouwen, elk voorzien van kantoor- en opslagruimte. Met aandacht voor natuurlijk licht en kwaliteitsmaterialen, biedt het een aangename werkomgeving. De strategische locatie nabij de E403 zorgt voor vlotte bereikbaarheid. Door de integratie van zonnepanelen en slimme verbruiksoplossingen streeft Teampark naar duurzaamheid en zelfs energieneutraliteit.

Teampark, Roeselare
The Campus, Detva

The Campus, Slowakije

Campus Detva, centraal gelegen in Slowakije, biedt 100.000 m² verhuurbare ruimte voor productiebedrijven. De strategische locatie en aanpasbare faciliteiten trekken een hooggekwalificeerd personeelsbestand aan. Met een nadruk op energie-efficiëntie en duurzaamheid, vertegenwoordigt het een toekomstgerichte industriële locatie.

Detvapark, Slowakije

Detvapark in Detva, Slowakije, is een toonbeeld van energiezuinig en duurzaam wonen. Dit unieke project biedt een reeks appartementen die zijn ontworpen met aandacht voor modern comfort, natuurlijk licht en hoogwaardige materialen. Gelegen op een strategische locatie dicht bij het centrum van Detva, combineert Detvapark gemakkelijke toegang tot stadsvoorzieningen met een groene levensstijl.

Detvapark, Detva
VEM Crepy

Village Eco, Frankrijk

Village Économique in Crépy-en-Valois, Frankrijk, staat aan de vooravond van een spannende transformatie met plannen voor een modern bedrijfsgebouwenpark. Het ontwerp zal zowel duurzaam als multifunctioneel zijn, om aan de diverse behoeften van de gebruikers te voldoen. Met een combinatie van innovatieve architectuur en ecologisch verantwoorde bouwpraktijken, belooft Village Économique een toonaangevende zakelijke locatie te worden in de regio.

Zuidpolder, Antwerpen

In Antwerpen ligt er een gebied met een mix van woningen, bedrijven, verlaten industrie en braakliggende, verontreinigde gronden. GML werkt daarom nauw samen met de stad en Vlaamse instanties om het een nieuwe toekomst te geven. Er zijn al schetsen en illustraties gemaakt om de potentiële transformatie van dit gebied te tonen. Het realiseren van deze visie vereist een Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) dat de ideeën formaliseert en de basis legt voor toekomstige vergunningen.

Zuidpolder, Antwerpen
bottom of page